top of page

DIENSTEN

Personal training aalst

Als lid van Everybody Fit heb je de middelen en expertise bij de hand om het beste uit jezelf te halen. Everybody Fit staat bekend als een club die zijn leden inspireert en optimaal begeleidt. Klaar om onze deel uit te maken van onze communtity? Ontdek onze diensten: 

Personal Training - Lang en gezond leven

Personal training

Wil je lang en gezond leven? Of heb je een specifiek doel voor ogen waarbij Everybody Fit je kan bij helpen? 

Een goede gezondheid primeert en omvat meer dan training en voeding alleen, daarom gaat Everybody Fit voor een holistische aanpak op maat van elke klant. Een benadering waarbij elk aspect ervoor zorgt dat jij je gezond, gelukkig en energiek voelt. We begeleiden je persoonlijk gedurende het hele proces. Iedereen op zijn niveau en volgens zijn of haar interesses en doelstellingen.

 • Persoonlijk kennismakingsgesprek

 • Bewegings-, gezondheids- en lifestyle analyse

 • Luxueus fitnesskader

 • Gepersonaliseerde trainings- en voedingsschema’s

 • Professionele begeleiding door vakexperts met internationale erkenning

 • Deelname aan Everybody Fit activiteiten

 • Community feeling: de mogelijkheid om te socialiseren met gelijkgestemde mensen, met inbegrip van een sociale kalender vol met grote club evenementen.

 • Toegang tot exclusieve evenementen en tal van extra’s

Ook beschikbaar voor duo's

Personal training aalst

PErsonal training waar en wanneer je wil

Aan huis

Wil je meer energie, minder stress en beter presteren? Maar heb je weinig tijd? Als co-CEO van jouw gezondheid helpen we je om fysiek én mentaal fitter te worden. 

 

Dan is Personal Training aan huis zeker iets voor jou! Hier gaan wij als personal trainer samen met u, in uw vertrouwde omgeving aan de slag. We starten met een algemene gezondheids- en fitheidsscreening, alsook nemen we de huidplooimetingen zodat we u niet enkel optimaal kunnen begeleiden op vlak van training maar ook op vlak van jouw voeding.  Onze trainers staan 24/7 klaar voor jou. Met de juiste metingen, trainings- en voedingsschema’s op maat werken wij snel en effectief naar jouw doelen, zodat u een geweldige voor- en na foto kunt realiseren en fitter in het leven staat.

 • Basic: Dit omvat 1 wekelijkse training op verplaatsing ( 60 min),
  alle benodigde screenings, huidplooimetingen met individuele voedingsbegeleiding, voor-en na foto, intensieve voedingsopvolgingen & extra trainingsschema's.

 • Intensive:  Dit omvat 2 wekelijkse trainingen op verplaasting
  (60 min), alle benodigde screenings, huidplooimetingen met individuele voedingsbegeleiding, voor-en na foto, intensieve voedingsopvolgingen & extra trainingsschema's.

Personal training aalst
B2

B2B Bootcamp - een gezond bedrijf

Personal training aalst

Zoekt uw bedrijf een activiteit om te doen net vóór het werk, tijdens de middag of na het werk? Dan organiseert Everybody Fit een bootcamp voor jullie bedrijf! Dit kan zowel doorgaan bij Everybody Fit zelf, te Aalst, of op verplaatsing bij jullie!

ideale boost voor jouw onderneming! ​

Een bootcamp kan een ideale vorm van teambuilding zijn om de sfeer op het werk een boost te geven. Op een sportieve manier leer je collega’s op een andere manier kennen. Dit kan ook ideale manier zijn om een middagpauze op een actievere manier door te kunnen brengen. Door te sporten krijgt u veel meer energie en heeft u een verminderde kans op ziektes en burn-outs.

Everybody Fit komt graag langs voor een kennismakingsgesprek. Voor alle bedrijven wordt maatwerk geboden; Niets is onmogelijk!

VOEDINg

Voeding

Naast het trainen adviseren en coachen we mensen naar een gezond voedingspatroon. Dit kan zijn bij het afvallen, aankomen en/of bij het bewuster gezonder leren eten en gezonder leren omgaan met voeding of voeding rondom sport en training. De adviezen sluiten aan op iedere levensstijl, voorkeuren en mogelijkheden. De trainer geeft praktische tips en adviezen.

 • Uitgebreid kennismakingsgesprek rond jou als persoon.

 • Alle nodige opstartscreenings op medisch, lichamelijk en fysisch vlak

 • 4 persoonlijke contacten

 • Maandelijkse nieuwe geïndividualiseerde trainingsschema’s

 • Maandelijkse huidplooimetingen én voedingsplannen

 • Voor- en na foto

 • Resultaatbespreking

Personal training aalst
Open Gym

Open Gym - zelfstandig sporten 

Afbeelding2.jpg

Wil je graag sporten op zelfstandige basis, zonder personal trainer? En doe je dit graag in een kwalitatieve omgeving? 

 

Bij Everybody Fit krijg je ook toegang tot de zaal buiten de tijdstippen van personal training om  op zelfstandige basis te bewegen.

De trainingszaal van Everybody Fit bevindt zich op een toplocatie in Aalst, vlak naast het Stadspark.

Praktisch

Wanneer: 
ma-za: 12:00-17:00

Past het niet? Stuur ons gerust een berichtje dan bekijken we de mogelijkheden.

Reserveren:

Stuur ons een mail om jouw plek, jouw moment te reserveren.

 

Vol = Vol

Vul alstublieft al je gegevens zo juist mogelijk in wanneer je met ons wil afspreken. Zo kunnen we je zo goed mogelijk verder helpen. We krijgen veel aanvragen, dus adviseren we je om op tijd contact op te nemen.

Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending!

READY TO JOIN US?
OF WENS JE MEER INFORMATIE?
Join us
bottom of page