top of page

AANBOD

DeltaLight-EverybodyFit-043web_edited.jpg
Aanbod
Personal training

Personal Training 

Heb je een specifiek doel voor ogen waarbij Everybody Fit je kan bij helpen? Of wil je gewoon lang en gezond leven?

 

Bij Everybody Fit bieden we verschillende formules aan.

 

Ieder traject start bij ons met een intakegesprek. Op die manier leren we elkaar kennen en weten we exact waarnaar jij op zoek bent. Op basis van die eerste kennismaking voorzien wij een traject op maat. Aan de hand van training- en voedingsschema’s werken we naar jouw doel toe, maar onderweg houden we ook ons eigen doel in de gaten: dat jij je gedurende het hele traject gezond, gelukkig en energiek voelt.

 

  • TRAINEN IN ONZE BOUTIQUE GYM

 

Samen met jouw trainer ga je aan de slag in onze fitness. Op afgesproken momenten werken jullie samen aan jouw traject. Op andere momenten kan je ook individueel in onze luxueuze zaal terecht voor extra sportmomenten. Voor- of na je training kan je genieten van een drankje, een welverdiende douche nemen of nog even napraten aan onze bar. Het Everybody Fit-community gevoel krijg je er gratis bij. Train je graag in duo, dan kan je onze trajecten ook met een vaste trainingsbuddy aanvragen en volgen.

 

  • PERSONAL TRAINING AAN HUIS

 

Train je liever thuis in je vertrouwde omgeving dan komt onze trainer bij jou langs. Dat kan in een basic of in een intensief programma met 1 of 2 trainingen per week. Screenings, huidplooimetingen en voedingsbegeleiding die we in onze fitness zouden uitvoeren doen we dan ook op verplaatsing.

 

  • ​SPECIFIEKE PROGRAMMA'S

 

Doorheen het jaar bieden we afhankelijk van de seizoenen en doelgroepen ook specifieke trainingsschema’s aan. Daarin werken we met typerende oefeningen toe naar een vastgelegd doel.

 

Nu in de aanbieding:

 

638A9812.jpg

VOEDING

Voeding
IMG_3800.JPG

Naast personal training kan je bij Everybody Fit ook terecht voor voedingsbegeleiding op maat. Wil je graag enkele kilo’s afvallen, aankomen of gewoon bewuster werken aan een gezond eetpatroon? Op basis van een uitgebreid kennismakingsgesprek en de nodige screenings op medisch, lichamelijk en fysisch vlak zorgen wij maandelijks voor voedingsplannen en de nodige opvolging.

 

Aan de hand van praktische tips en adviezen werken we samen naar jouw doel toe.

B2

B2B Bootcamp 

Personal training aalst

ideale boost voor jouw onderneming! ​

Ben je met je bedrijf op zoek naar een sportieve activiteit samen met collega’s? Everybody Fit organiseert bootcamps net voor het werk, tijdens de maddig of aan het einde van de werkdag. Dat kan op jullie werkplek of bij ons in de fitness.

 

Een bootcamp kan een ideale vorm van teambuilding zijn om de sfeer op het werk een boost te geven. Tijdens het sporten leer je je collega’s op een andere manier kennen. Bovendien verminder je door het sporten de kans op ziektes en burn-outs.

 

Contacteer ons gerust voor meer info. Alles is mogelijk, wij voorzien voor iedere vraag een programma op maat.

Vul alstublieft al je gegevens zo juist mogelijk in wanneer je met ons wil afspreken. Zo kunnen we je zo goed mogelijk verder helpen. We krijgen veel aanvragen, dus adviseren we je om op tijd contact op te nemen.

Selecteer een optie

Bedankt voor de inzending!

READY TO JOIN US?
OF WENS JE MEER INFORMATIE?
Join us
bottom of page