top of page

VOEDING

pexels-ella-olsson-1640770.jpg

Gezond gaan leven, het is één van de meest gemaakte goede voornemens. Maar het is ook moeilijk vol te houden – tenminste als je niet weet hoe je gevarieerd, lekker en gebalanceerd kan eten

Hét kernwoord van ons voedingsadvies? Plezier halen uit je eten. Oprecht plezier. Zonder supplementen of vervangmaaltijden die je handenvol geld kosten. Maar met zuivere ingrediënten, slim gecombineerd voor een optimaal resultaat.

Een gezonder eetpatroon geeft je ook meer vrijheid. Want af en toe zondigen is geen probleem als de basis van je eten goed zit.

Onze trainers geven jou bruikbare tips die je stap voor stap naar een gezond voedingspatroon leiden. Geen wondermiddel voor snel gewichtsverlies – dat werkt enkel contraproductief. 

#Mindsetswitch

Bij Everybody Fit zorgen we voor een echte #mindsetswitch waardoor gezond eten geen opgave, maar een echte passie wordt. Iets waar je veel plezier aan beleeft. En waar je snel resultaten van merkt. 

Fitter, gezonder en slanker worden start met een slim en evenwichtig voedingspatroon. Met genoeg variatie én matigheid. Dat aansluit bij smaken die je graag eet. Zodat het geen gigantische inspanning wordt. Maar iets wat je met gemak volhoudt. Zo boeken we duurzame resultaten en vermijden we een jojo-effect. En dat komt je gezondheid helemaal ten goede.

pexels-daria-shevtsova-1580464.jpg
pexels-maarten-van-den-heuvel-2284166.jp
pexels-polina-tankilevitch-3872373.jpg

Gezonder én slanker, met voedingsadvies van EVERYBODY FIT

Jouw trainer biedt je verschillende mogelijkheden om gezond te gaan eten. Jij kiest de methode die het best bij je past.

Natuurlijk krijg je steeds professioneel advies op het gebied van voeding. Bovendien meten we zorgvuldig jouw lichaam op, om een effectieve aanpak te bepalen. We bepalen je vetpercentage, BMI, spiermassa … Want meten is weten. En weten is onmisbaar voor een duurzaam resultaat.

Aan de hand van onze persoonlijke begeleiding kan kan je voortdurend je evolutie opvolgen en slimme tips ontvangen.

 

Meer weten of meteen voedingsadvies aanvragen bij Everybody Fit? 

bottom of page