top of page

MEET THE TRAINER

638A3950.jpg
mw8OxZ0A_edited.jpg

EVE DE RAS

Personal trainer | Zaakvoerster

De zaakvoerster van Everybody Fit! Eve genoot een opleiding lichamelijke opvoeding en sportmanagement. Toch besloot ze om eerst 10 jaar te werken als medisch afgevaardigde. Maar de passie voor sport, die bleef. En dus besloot ze om een opleiding personal training te volgen. Eve deed stages bij verschillende fitnesscentra en werkte 8,5 jaar als fitness-begeleidster in de gevangenis van Dendermonde. Verschillende (internationale) PT-opleidingen later en mede dankzij haar ondernemende mindset besloot Eve om in oktober 2015 Everybody Fit op te richten… En de rest is geschiedenis.

brent_edited.jpg

BRENT

Personal trainer

Brent had een zeer sportieve jeugd, en proefde van heel wat sporten. Zijn grote passie? Voetbal. Hij speelde zelfs enige tijd op nationaal niveau als topsporter. Na een opleiding lichamelijk opvoeding was hij vastberaden om zich verder te verdiepen in het vak ‘Personal Training’ en volgde bijscholingen in binnen- en buitenland. Het was, is en zal altijd zijn doel blijven om klanten in zichzelf te laten geloven, want dan is alles mogelijk!

nicolas.jpeg

NICOLAS 

Personal trainer | Kinesist

Nicolas behaalde in 2017 het diploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit Gent. Door zijn passie voor het menselijke lichaam en de zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam hij terecht bij Everybody Fit. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met vrienden en familie. Daarnaast probeert hij zichzelf uit te dagen op de koersfiets en speelt hij voetbal. Het best zou je hem omschrijven als enthousiast, behulpzaam en sociaal.

pieter_edited.jpg

PIETER

Personal trainer | Kinesist

Het menselijk lichaam en hoe het lichaam beweegt boeien Pieter enorm, vandaar zijn studies kinesitherapie. Hij mag zichzelf zeker een fitnessfreak noemen en dat zo goed als onafgebroken de laatste 25 jaar… Onder het motto "𝙄 𝙖𝙢 𝙗𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙖𝙣 𝙄 𝙬𝙖𝙨 𝙮𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙮 𝙗𝙪𝙩 𝙣𝙤𝙩 𝙖𝙨 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙖𝙨 𝙄 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙗𝙚 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬" zijn we ervan overtuigd dat Pieter onze community als geen ander kan inspireren, motiveren en optimaal begeleiden.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-02 om 15.46_edited.jpg

KENNETH

Personal trainer

Kenneth zou zichzelf omschrijven als een geduldig, gepassioneerd en sociaal persoon. Hij vindt het enorm belangrijk om klanten een begeleiding op maat te geven zodat ze zich goed voelen in hun vel. Zowel tijdens als na een training. Daarnaast houdt hij ervan om mensen te  begeleiden naar hun persoonlijke doelen en hen te doen inzien dat hun lichaam meer kan dan ze denken. Naast personal training doet hij aan powerliften, fietsen en voetbal.

mariska.jpeg

MARCIA

Personal trainer

Marcia is van kleins af aan altijd bezig geweest met sport. Ze vindt het belangrijk om mensen te helpen bij hun zoektocht naar de beste versie van zichzelf. Daarnaast wil ze hen ook helpen hun persoonlijke  doelen te gaan behalen door hen te leren dat ze geen topsporter hoeven te zijn. Een goede balans vinden in het leven is hiervoor een belangrijk uitgangspunt. Ze is ondertussen al een tijdje actief bij Everybody fit, waar ze nog steeds na elke  training met een fijn gevoel haar dag kan afsluiten.

irRB1zGu_edited_edited_edited.jpg

LIEN

Personal trainer

Lien besloot na 15 jaar in het onderwijs haar kans te grijpen om deeltijds deel uit te maken van het Everybody Fit team. Aan enthousiasme geen gebrek. Ze kan zich enorm vinden in de visie van Everybody Fit: bewegen, deel uit maken van een community en klanten begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen helpen en bereiken dat ze zich goed voelen, tovert een glimlach op haar gezicht.

638A9630_edited_edited.jpg

CELLE

Personal trainer

Celle studeerde af in de richting LO en is al zijn hele leven actief bezig met sport. Mensen begeleiden naar het behalen van hun doelen geeft hem een enorme kick. Het allerliefst wil hij ze doen beseffen dat ze absoluut meer aankunnen dan eerst gedacht, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Everybody Fit is voor hem de ideale plek om zich volledig te ontplooien en veel bij te leren. En uiteraard kon hij niet anders dan "ja" zeggen tegen ons top-team. 

638A3927_edited.jpg

JONAS

Personal trainer

Atletiek, veld- en zaalvoetbal, lopen, padel. Jonas doet het allemaal. Na drie jaar LO en Sport in het middelbaar koos hij ook in het hoger onderwijs voor het sportieve pad en ging hij LO en Bewegingsrecreatie studeren. Toen hij door een blessure het voetballen even moest laten, kwam hij in de fitness terecht. De work-outs daar werden al snel deel van zijn dagelijkse routine en de voldoening van die goede gewoonte geeft hij als personal trainer graag door aan de klanten. Jonas is zes dagen op zeven bij Everybody Fit te vinden én de enige echte Aalstenaar onder onze trainers. 

638A3921_edited.jpg

JENS

Personal trainer

Jens en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na zes jaar Lichamelijke Opvoeding en Sport te hebben gestudeerd, koos hij ook in het hoger onderwijs voor een opleiding vol beweging. Zijn grootste passie is voetbal, maar de afgelopen drie jaar heeft hij ook veel interesse ontwikkeld in de fitness. Hij vindt voldoening in het helpen van anderen om hun doelen te bereiken, en doet dat met de nodige structuur.

bottom of page