top of page

MEET THE TRAINER

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-03 om 16.24.36.jpg
mw8OxZ0A_edited.jpg

EVE DE RAS

Personal trainer | Zaakvoerster

de zaakvoerster van Everybody Fit! Eve genoot van een opleiding lichamelijke opvoeding en sportmanagement. Toch besloot ze om 10 jaar te werken als medisch afgevaardigde. Echter was haar passie voor sport nog steeds aanwezig en besloot ze om een opleiding personal training te volgen. Wat leidde tot stages bij verschillende fitnesscentra en een werkervaring van 8,5 jaar als fitness-begeleidster in de gevangenis van Dendermonde. Verschillende (internationale) PT-opleidingen later en mede dankzij haar ondernemende mindset besloot Eve om in oktober 2015 Everybody Fit op te richten… de rest is geschiedenis

brent_edited.jpg

BRENT

Personal trainer

Brent kende een zeer sportieve jeugd, hij proefde van heel wat sporten maar zijn grote passie was voetbal. Hij speelde zelfs enige tijd op nationaal niveau als topsporter. Na een opleiding lichamelijk opvoeding was hij vastberaden om zich verder te verdiepen in het vak ‘Personal Training’. Bijscholingen in zowel binnenland als buitenland zijn hierbij dan ook vanzelfsprekend. Het was, is en zal altijd zijn doel blijven om klanten in zichzelf te laten geloven, want dan is alles mogelijk!

nicolas.jpeg

NICOLAS 

Personal trainer | Kinesist

Nicolas behaalde in 2017 het diploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de universiteit Gent. Door zijn passie voor het menselijke lichaam en de zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam hij terecht bij Everybody Fit. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met vrienden en familie. Daarnaast probeert hij zichzelf uit te dagen op de koersfiets en speelt hij voetbal. Het best zou je hem omschrijven als als enthousiast, behulpzaam en sociaal.

thomas.jpeg

THOMAS 

Personal trainer

Thomas is een bachelor LO met kennis in tal van sporten, atletiek - voetbal - tennis - diepzeeduiken - fitness…. Na 20 jaar voltijds te werken in het buitengewoon onderwijs leek het een opportuniteit om deels als PT te werken en dit te combineren met zijn job als sportleraar. Het motiveert hem het meest om te mogen werken met aangename klanten en hen steeds met een smile op het gezicht te zien vertrekken na een trainingssessie.

pieter_edited.jpg

PIETER

Personal trainer | Kinesist

Het menselijk lichaam en hoe het lichaam beweegt boeien hem enorm vandaar zijn studies kinesitherapie. Hij mag zichzelf zeker een fitnessfreak noemen en dat zo goed als onafgebroken de laatste 25 jaar… Onder het motto "𝙄 𝙖𝙢 𝙗𝙚𝙩𝙩𝙚𝙧 𝙩𝙝𝙖𝙣 𝙄 𝙬𝙖𝙨 𝙮𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙮 𝙗𝙪𝙩 𝙣𝙤𝙩 𝙖𝙨 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙖𝙨 𝙄 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙗𝙚 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬" zijn we ervan overtuigd dat Pieter onze community zal inspireren, motiveren en optimaal begeleiden.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-01-02 om 15.46_edited.jpg

KENNETH

Personal trainer

Kenneth zou zichzelf omschrijven als een geduldig, gepassioneerd en sociaal persoon. Hij vindt het enorm belangrijk om klanten een begeleiding op maat te geven zodat ze zich goed voelen in hun vel zowel tijdens als na een training. Daarnaast houdt hij ervan om mensen te  begeleiden naar hun persoonlijke doelen en hen te doen inzien dat hun lichaam meer kan dan ze denken. Naast personal training doet hij aan powerliften, fietsen en voetbal.

mariska.jpeg

MARCIA

Personal trainer

Marcia is van kleins af aan steeds bezig geweest met sport. Ze vindt het belangrijk om mensen te helpen bij hun zoektocht tot het vinden van de beste versie van zichzelf. Alsook hun persoonlijke  doelen te gaan behalen door hun te leren dat ze geen topsporter hoeven te zijn. Een goede balans vinden in het leven is hiervoor een belangrijk uitgangspunt.
Ze is ondertussen al een jaar actief bij Everybody fit, waar ze nog steeds na elke  training met een fijn gevoel haar dag kan afsluiten.

irRB1zGu_edited_edited_edited.jpg

LIEN

Personal trainer

Lien besloot na 15 jaar werkzaam te zijn in het onderwijs haar kans te grijpen om deeltijds deel uit te maken van het Everybody Fit team. Aan enthousiasme geen gebrek. Ze kan zich enorm vinden in de visie van Everybody Fit. Bewegen, deel uit maken van een community, klanten begeleiden om hun doel te bereiken. Mensen helpen en bereiken dat ze zich goed voelen, tovert een glimlach op haar gezicht.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-05 om 08.21.26.jpg

CELLE

Personal trainer

Celle, de 'jonkie' van het team, is momenteel laatstejaars student LO.  Al heel zijn lang is actief bezig met sport. Mensen begeleiden naar het behalen van hun doelen geeft hem een enorme kick. Het allerliefst wil hij ze laten beseffen dat ze wel absoluut meer aankunnen dan eerst gedacht, zowel op fysiek als mentaal vlak. Everybody Fit is voor hem de ideale plek om zich volledig te ontplooien en veel bij te leren. En uiteraard kon hij niet anders dan "ja" zeggen tegen ons top-team. 

bottom of page